Intro workshop 'Maak jóuw studiekeuze'

Op woensdagavond 7 februari om 20.00 uur (kijk voor  meer data bij agenda) zijn ouders, jongeren, docenten en decanen welkom online via Zoom om meer inzicht te krijgen in hoe jongeren hun eigen studiekeuze kunnen maken.

 

Zit je (of jouw zoon of dochter) in het 3 vmbo, 4 havo, 5 vwo of ga je volgend schooljaar examen doen? Kom alvast naar deze online intro workshop. Deze intro workshop is ook voor jongeren die een tussenjaar overwegen of die zich afvragen of de keuze die ze gemaakt hebben wel de juiste is of willen switchen van studie.

 

De avond is bedoeld om meer inzicht te krijgen in wat allemaal meespeelt bij het maken van een studiekeuze en inzicht te geven op welke wijze een studiekeuze gemaakt kan worden.

 

De avond is interactief. Aan de hand van onder andere het beantwoorden van vragen voor zowel de ouders en hun kinderen, kunnen jongeren zich oriënteren op welke studierichting te kiezen. Uitgangspunten zijn de eigen ervaringen, talenten en kwaliteiten. Belangrijk in dit proces is te onderzoeken wat de motieven zijn om een bepaalde studie te kiezen.

 

Data: woensdag 7 februari of 6 maart of 3 april
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Locatie: Online
Kosten: Deelname is gratis
Aanmelden: via info@studieacademie.nl of 06-10768745

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Rijpkema 06-10768745, info@studieacademie.nl .

 

Reactie op een eerdere intro workshop:

Hallo Mirjam, ik wilde je nog even bedanken voor de ontzettend leuke presentatie afgelopen woensdag! Ik heb er echt van genoten; sterkt mij ook weer naar onze kinderen toe, dat je echt moet doen wat je leuk vindt!

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@studieacademie.nl

KVK 53743016