Korte studiekeuzetraining

>  Is de studiekeus die je gemaakt hebt, de juiste?

> Of heb je (nog) geen idee welke studie te kiezen?

 

Dan is deze korte studiekeuzetraining wellicht iets voor jou!

 

Na het volgen van de korte studiekeuzetraining heb je duidelijk wat je interesses zijn en wat bij je past. En welke stappen te zetten om een keuze te kunnen maken. De training is inclusief een gesprek met ouders.

 

Als iemand er aan toe is om te gaan studeren en een keus te maken kan de vervolgopleiding gekozen worden na het volgen van de korte studiekeuzetraining. Als er eerst iets anders is zoals bijvoorbeeld als een reis maken, werken of iets anders of je blijft twijfelen, dan is er meer nodig. En kan na deze dag het complete programma ‘Maak jóuw studiekeuze’ gevolgd worden waar deze korte training onderdeel van is.


Data:

Neem contact op voor mogelijke data.

 

Locatie:

De korte training kan in Kuinre in mijn praktijk gevolgd worden of op locatie elders in Nederland.

 

Aanmelden:

Kan door een e-mail te sturen naar info@studieacademie.nl. Vermeld bij je aanmelding je naam, adres en telefoonnumer. 

 

Neem contact op bij vragen, twijfels of voor meer informatie.

 

Reactie van deelnemer:

“Dikke (‘like’) duim, heel behulpzaam – veel aan gehad.” 

Laura (18 jaar)

 

 

Recensie van deelnemer:

Beschrijving: met Mirjam heb ik 2 middagen gezeten om een studierichting te kiezen. Ik had geen idee welke studie ik wilde en kwam er zelf niet meer uit. Mijn moeder had via internet een afspraak gemaakt met Mirjam, in het begin vond ik het een beetje spannend om met een vreemde over mijn leven te praten maar dat gevoel was al snel weg toen we eenmaal bezig waren. We hebben samen opdrachten gedaan, gepraat en opleidingen bekeken en gekeken welke dan bij mij zouden passen. Na afloop hebben we nog een nabespreking gehad met mijn ouders erbij, die hebben zelf ook nog wat geleerd van deze afspraak en waren heel tevreden.

 

Beredenering: Mirjam had een hele rustige houding bij de afspraken wat mij een vertrouwd gevoel gaf, waardoor het praten over mezelf heel gemakkelijk ging.

 

Oordeel/stelling: ik heb heel veel gehad aan de afspraken, uiteindelijk ben ik er ook achter gekomen welke studie ik wil gaan doen en sta ik 100% achter mijn beslissing.

 

 

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@studieacademie.nl

KVK 53743016